Wegwijs

Rouw, en nu?

Maak kennis met rouw en coaching

Je hebt te maken met rouw en verlies of je gaat er binnenkort mee te maken krijgen. Je hebt geen idee wat er allemaal gebeurt en wat er nog gaat komen. Je raakt ervan in de war en hebt behoefte aan wat houvast. Je vraagt je af of je het wel goed doet.

“Het is best oké om even niet zo oké te zijn”

Welke kant ga je op?

Linksaf

In een gesprek van 1-1,5 uur vertel ik je van alles en nog wat over rouw en verlies. Het gaat daarbij om algemene informatie; dat wil zeggen dat we niet specifiek (of misschien heel kort) ingaan op jouw eigen rouwverhaal. Ik vertel je wat de theorie zegt over rouw, over verschillende rouwstijlen, welke misverstanden er bestaan over rouw, etc.

Kosten: 55 euro

Rechtsaf

In een gesprek van 2-2,5 uur vertel ik je van alles en nog wat over rouw en verlies. Het gaat daarbij in eerste instantie om algemene informatie: Ik vertel je wat de theorie zegt over rouw, over verschillende rouwstijlen, welke misverstanden er bestaan over rouw, etc.

Daarnaast is er in deze sessie is er ook ruimte voor jouw eigen rouw. Je vertelt je verhaal, waar je tegenaan loopt, welke vragen je hebt, etc. En daar kunnen we rustig nog even wat aandacht aan geven en verder over praten.

Kosten: 100 euro

Jouw nieuwe pad

Misschien iets voor jou?

Je krijgt dus een heleboel informatie. En hopelijk is dat voldoende om verder te gaan in je rouwproces. Je kunt ook tot de conclusie komen dat wat extra ondersteuning en begeleiding voor jou prettig is. We verkennen en bespreken dan samen jouw hulpvraag en gaan daarmee in aparte gesprekken aan de slag.