Coaching

Ga op pad

Ontdek jouw kracht en vind je eigen weg

Je wil onderzoeken wie je bent en uitzoeken welke kant je op wil, met of zonder rouw. Daarbij kun je wel wat ondersteuning gebruiken, iemand die samen met jou de route uitstippelt. Waardoor je daadwerkelijk stappen gaat zetten, en niet in cirkeltjes blijft rondlopen.

“Geloof in hoe STERK je bent”

Wat gaan we doen?

Van rouw naar groei

Je hebt te maken met rouw en verlies. Dat is heftig en het brengt onzekerheid en veel (verschillende) emoties met zich mee. Tegelijkertijd heb je het gevoel dat er ook weer mogelijkheden zijn. Je wil onderzoeken hoe het verlies jou veranderd heeft, je wil ontdekken wie je bent na deze ervaring en uitzoeken wat je verder wil.

Ik neem je bij de hand in je rouwproces. Je rouw en verdriet krijgen de ruimte en we kijken er vanuit verschillende gezichtspunten naar. Ook de minder mooie kanten komen aan bod. Het kan bijvoorbeeld moeilijk zijn om over de negatieve eigenschappen van een overleden partner te praten, of over hoe zwaar de mantelzorg is geweest. We zoeken naar inzicht en rust in het rouwproces. Het is geen makkelijke weg, er zijn valkuilen, obstakels en beren op je pad. Tegelijkertijd is het proces leerzaam en waardevol. Rouw gaat over verlies maar ook over het leven dat er nog steeds is, waarvan je weer mag genieten zonder de handrem erop te zetten. We onderzoeken de kwaliteiten en talenten die je kunt inzetten om dichter bij jezelf te komen, met alles wat het leven je gebracht heeft.

Kosten: 100 euro / gesprek (60-90 minuten)

Geen rouw, wel groei

Rouw of verlies kunnen zeker aanleidingen zijn om het pad van persoonlijke groei op te gaan. Maar je hoeft natuurlijk niet te gaan zitten wachten op een verliessituatie voordat je lekker aan de slag kunt. Loop je met je ziel onder je arm, weet je niet goed meer welke kant je op wil (privé of zakelijk), loop je steeds tegen dezelfde moeilijkheden aan? Ook daarmee kun je bij mij terecht!

We onderzoeken jouw probleem om erachter te komen wat er nou eigenlijk speelt. We gaan aan de slag om inzicht te krijgen in je drijfveren en in wat jou inspireert, om je kwaliteiten en je talenten te (her)ontdekken, om te onderzoeken welke stappen jij kunt zetten. Aan het einde van het traject weet jij welke kant je op wil en welke stappen je daarvoor moet zetten.

Kosten: 100 euro / gesprek (60-90 minuten)

Jouw nieuwe pad

Wees jezelf, niemand anders kan dat zó goed

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Dan weet je met wie je te maken hebt en bespreken we jouw vraag